DISCLAIMER

 

De op deze website getoonde informatie wordt door ZOOMADVIES met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. ZOOMADVIES verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door ZOOMADVIES worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

ZOOMADVIES aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. ZOOMADVIES aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van ZOOMADVIES opgenomen informatie.

Hoewel ZOOMADVIES alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is ZOOMADVIES niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door ZOOMADVIES worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel ZOOMADVIES uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ZOOMADVIES worden onderhouden wordt afgewezen.